Astrid Bulterud fra krisesenteret setter stor pris på bidragene fra det lokale næringslivet. FOTO: Privat

En hjelpende hånd til det lokale krisesenteret

Vi er mange som er dypt imponert av den innsatsen krisesenteret legger ned hver eneste dag. Krisesenteret er en trygg havn der mishandlede kvinner blir møtt med respekt og omtanke, og kan få hjelp til å starte et nytt liv.

De ansatte på krisesenteret  er hverdagshelter som hjelper kvinner ut av destruktive forhold, og ingen vet hvor mange liv de har reddet.

Dessverre får ikke krisesenteret den anerkjennelsen det fortjener fra de styrende partiene i Indre Østfold, og resultatet er et betydelig kutt i budsjettet. Det synes vi i Rødt Indre Østfold er en skam, og vi tok derfor initiativet til en innsamlingsaksjon til støtte for krisesenteret. Det er tydelig at mange er enige med oss i denne viktige saken, for tross vanskelige tider var givergleden stor, og vi vil gjerne si tusen takk som ga en hjelpende hånd til krisesenteret!

ANNONSE

Mishandlede kvinner og barn fortjener at vi bryr oss, at vi som samfunn slår ring om dem som trenger det mest. Vi i Rødt Indre Østfold sier absolutt NEI til alle former for kutt i støtten til Krisesenteret – nå og i all fremtid.

Geir Brandstadmoen
Nestleder Rødt Indre Østfold

ANNONSE

Utsetter endringen av tilskuddsordning

Forelegg for fart og mobil