– Da er vi klare for åpning, jubler hotelldirektør Camilla Lund Andersen, Gisle Øigard, John Ivar Busklein, Rune Lysaker og Ronald Johnson. FOTO: Erik Unaas

Klare for å åpne hotellet igjen

NÆRINGSLIV: Etter å ha vært korona-stengt siden 20. mars åpner Scandic Brennemoen dørene igjen 25. mai.

– Jeg er kjempelettet. Både på vegne av alle våre tålmodige kunder, innbyggere og næringsliv langs E18 og i Indre Østfold, og alle som har måtte utsette selskap og konferanser, sier en fornøyd hotelldirektør Camilla Lund Andersen, på vegne av seg selv og en motivert stab på 30 personer, i en pressemelding.

I førsteomgang blir det en myk start, og hotellet vil være åpent fra mandag til fredag med overnatting og frokost.

– Vi er imidlertid klare for å justere åpningstidene så fort etterspørselen øker. 1. juni er jo Opplevelsessenteret Østfoldbadet også forsiktig i gang igjen, og det vil så absolutt gi ekstra trafikk for reiselivet i Indre Østfold. Da har vi muligheter til å ha drift også i helgene igjen, sier Lund Andersen, som er klar på signaleffekten bare ved å åpne.

Lund Andersen garanterer at alle smittevernregler blir fulgt, og at alle besøkende kan føle seg helt trygge.

Fortsatt er et flertall av norske hoteller stengt, Scandic Brennemoen er et av de første Scandic hotellene i region Øst som igjen åpner dørene.  

Fakta om Scandic Brennemoen Hotell

Offisielt åpnet: 12. oktober 2018

Kapasitet: 99 rom (også HC-rom og hunderom), treningsrom, 130 sitteplasser restaurant, bar, seks gruppe-/styrerom, samlet kapasitet konferanser: 180 i største salen.

Årsomsetning 2019: 30 mill kroner

Antall ansatte: 30

(Kilde: Pressemelding)

Grenselosens sønn

Kortesje med nødetater på nasjonaldagen