Stolpejakten er i gang

Adrian Sellstrøm
2 minutter lesetid

Nå når det er litt mindre å ta seg til enn vanlig, kan den populære Stolpejakten være en kjærkommen aktivitet.

Stolpejakten er en gratis aktivitet som går ut på å finne stolper plassert i ulike kommuner.

I vårt distrikt er jakten i gang de fleste steder: Tomter, Knapstad, Spydeberg, Meieribyen, Mysen – Momarken, Rakkestad, Fjella og Askim. Kartet for Skjønhaug – Trøgstad Fort legges ifølge arrangørens plan ut lørdag 9. mai. I Marker starter Stolpejakten i begynnelsen av juni.

God tid
I Indre Østfold varer Stolpejakten helt til 1. november, mens den avsluttes 4. oktober i Rakkestad.

ANNONSE

Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Det trekkes premier blant deltakerne når aktiviteten er over i høst.

https://www.facebook.com/stolpejakten.rakkestad/posts/768626633668519?__cft__[0]=AZV6JIxmnjFCNCha5XfPtzZ5IaB4NvRJp0hkpk5IW5F7uUB7nbdakIIT-Ucq0Ybbtn5GpN7BFWlTHJWWTznIR2-RB7MbEF1SnAC1uiGGVlK3sJRx0ZtoMujgeDQx09cYoBooM-JLypjJmc04loKxmKO2oCE4b05xXamgIWu8glDiww&__tn__=%2CO%2CP-R

– Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i byen og distriktet. Stolpejakten er en allmennyttig forening som skal bidra til økt fysisk aktivitet blant folk flest i hele landet, står det å lese på nettsiden.

Lokale Facebook-sider:
Stolpejakten Indre Østfold (inkl. Skiptvet)
Stolpejakten Rakkestad

https://www.facebook.com/Stolpejaktenindreostfold/posts/3056299021098612?__cft__[0]=AZWwHDMo3GWFYA-pfQIHhrn_ZLd0hEOG_zyCthYsOeuqECxfuyHTOuM2iCMeVpcxDOAXbm-NN2ehcaLakc01uDStHjV3o2nwC-VjodYcX0f04qKSXxaFrbvEsvRL5GyKgkwF7r0L33U5-PyaA31kY3tBy2ePVJcqcX0UDhu60XJ66ZdnvnxEk8C_0ORnCSkeq8QVQEqxvSpzXK1J0GTT7mso&__tn__=%2CO%2CP-R

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.