Nordisk Film åpner kinoer

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Om alt går etter planen åpner Nordisk Film Kino i Askim fredag 15. mai. Ytterligere 11 kinoer planlegges å åpne denne dagen.

– Vi gleder oss til vi kan vise dere film igjen. Alt godt – og ta vare på hverandre!, skrev NFkino Askim på sin Facebook-side 12. mars.

Samtlige 21 kinoer hos Nordisk Film Norge ble stengt med øyeblikkelig virkning i mars. Kinoene har i snaue to måneder vært stengt på grunn av koronasituasjonen.

– Dette er noe vi har gledet oss til i snart to måneder. Det skal bli deilig å komme tilbake igjen med det vi brenner for – og det vi kan så godt. Og vi vet at publikum gleder seg, sier Jannicke Haugen, adm.dir. i Nordisk Film Kino i Norge i en pressemelding (ekstern lenke)

Hun legger også til at åpningen vil skje gradvis og fornuftig.

ANNONSE

– Det blir langt i fra full kinodrift, men det gleder oss at vi kan begynne sånn smått. Vi skal drive ansvarlig kinodrift i mindre skala og følge samtlige smittevernregler. Dette jobber vi nå for fullt med, sier hun.

Det er allerede bestemt at Oslo-kinoen Ringen på Grünerløkka åpner 8. mai. Deretter følger Asker, Askim, Colosseum i Oslo, Halden, Horten, Hønefoss, Tønsberg (Kilden), Kristiansund, Lagunen i Bergen, Verdal og Vika i Oslo.

(Kilde: Pressemelding fra Nordisk Film Kino)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.