Maryanne Andresen. FOTO: Privat

Vil glede barn med russekort

Tirsdag kveld la Maryanne Andresen ut et innlegg på en Facebook-gruppe hvor hun skrev at det er mange små som ønsker seg russekort, og at russegjengen hennes ønsker å bidra med å gi bort kort.

– Mange av oss har russekort til flere som ønsker seg dette, og vi ønsker at noen skal få glede av de. Om du vil ha noen, eller kjenner noen som vil ha, så send meg gjerne en PM, skrev Andresen som er russ i Mysen.

Videre skrev hun også at det vil bli samlet inn en bunke med russekort som hun desinfiserer, bruker hansker når hun pakker og legger dem i en konvolutt utenfor der hun bor.

Stor respons

Både russen i Askim og Mysen er involvert i dette og bidrar med å gi ut russekort.

ANNONSE

– Jeg trodde forresten at kanskje max 10 personer kom til å sende meg meldinger, men jeg får meldinger hele tiden så det er gøy å se at så mange er engasjerte, sier 18-åringen til indre24.no, og legger til at hun har mottatt nærmere 70 meldinger.

– Når vi bestiller pakka med russedressen i, så får vi med 900 russekort i tillegg. 900 kort per russ blir jo ekstremt mye nå som vi ikke få delt de ut til noen som ønsker det. Jeg syntes det var veldig trist og ville finne en måte å glede noen som syntes det er spennende med russekort. I disse tider er det viktig å ta vare på hverandre, og gjøre hverdagen litt bedre, smiler hun.

ANNONSE

ANNONSE

Bil havnet i grøfta – politiet mistenker ruskjøring

Kontroll ved Momarken