ILLUSTRASJONSFOTO: Anne Elisabeth Næss

Skal hoppe sammen, men hver for seg

(Pressemelding) I dag starter Nasjonalforeningen for folkehelsen en digital hoppekonkurranse for skolelever.

Hvert år arrangerer Nasjonalforeningen for folkehelsen hoppetaukonkurransen Hopp for hjertet, i år var over 100 000 elever påmeldt. Årets konkurranse måtte avlyses, men den erstattes av en hoppekonkurranse, som elevene kan gjøre sammen, hver for seg.

– Med årets Hopp for hjertet håper vi å skape fellesskap, aktivitet og inkludering, selv om vi ikke kan være fysisk sammen enda, sier generalsekretær Mina Gerhardsen.

Konkurransen gjennomføres 20. april – 15. mai. Hver mandag vil elevene bli utfordret til å utføre morsomme hopp, lage og dele videoer.  Utfordringene vil lanseres på www.hoppforhjertet.no, LiveU (Elevkanalen) og i sosiale medier. Tidligere NRK-profil Silje Sirnes Winje og skuespiller Kevin Haugan vil presentere ukas utfordrer, som vil være kjente TikTok-profiler

ANNONSE

Hoppe i friminutt og hoppe i fag

Utfordringene vil hver uke ha en aktiv og kreativ del, og en del som kan gjennomføres i skolefag som matte, engelsk og norsk. Elevene oppfordres til å lage gøyale hoppefilmer, ved å bruke emneknaggen #hoppforhjertet2020 i sosiale medier eller laste opp videoer på nettsiden til Hopp for hjertet.

Kårer vinnere 15. mai

Vinnerne trekkes blant bidragene, og premieres 15. mai på www.hoppforhjertet.no og på Nasjonalforeningen for folkehelsen sin facebookside. Det premieres med pengepremier som skal brukes til å gjøre noe hyggelig sammen som klasse, når det er muligheter for det igjen.

(Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Brann i kjeller

Brudd for Jakten-paret