Fra Barskingen i 2019. Arkivfoto: Linda Andresen

Avlyser Barskingen

I samråd med Rakkestad kommune har arrangørene av Barskingen valgt å avlyse årets arrangement som skulle gått av stabelen 30. mai.

Norske helsemyndigheter (Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet) kom med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangement i Norge den 25. mars. De sa at arrangementer med mer enn 500 deltakere var forbudt.

– Vi i Barskingen OCR (med ca. 2000 deltagere og ca. 1500-2000 tilskuere) tar situasjonen rundt koronaviruset på største alvor. Og for å motvirke smitte og minske spredning av koronavirus (covid-19) er Barskingen OCR nødt til å følge forbudet fra Norske helsemyndigheter, skriver Barskingen på sin Facebook-side søndag.

ANNONSE

Videre skriver de at hensynet til liv og helse til deres besøkende, funksjonærer, deltakere, deres pårørende og deres omgangskrets er viktigst.

– Det er med tungt hjerte vi gjør dette, da vi hvert år ser frem til denne folkefesten. Barskingen OCR er ikke noe uten dere! Vi setter stor pris på tilliten dere viser oss ved å melde dere på år etter år.

Fra Barskingen i 2019. Arkivfoto: Linda Andresen

ANNONSE

ANNONSE

Stenger E18 frem til 3. juli

Avdekket løse bremseklosser og bolter