Morten med i NRKs Eurovision-program

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

Prosjektlederen for MGP, Stig Karlsen, har plukket ut de som skal være med i NRK-programmet «Adresse: Europa». En av dem er Morten Westgaard fra Askim.

– Det går ut på at et kjendispanel bestående av 4 personer (Ingeborg Heldal, Per Sundnes, Bendik og Jan Thomas) skal diskutere og rangere de mest minneverdige øyeblikkene i Eurovision historien, sier Westgaard.

De fire i panelet skal sammen med en folkejury være med på å gi alle låtene poeng fra 1 til 12. Askimingen er en del av denne folkejuryen, sammen med MGP og ESC-fans.

– Jeg gleder meg utrolig mye, fordi jeg elsker å bedømme låter og rangere dem. Har gjort det helt siden jeg var liten. Å få gjøre det på TV i år, er virkelig et skritt i riktig retning for min del og min karriere. De siste månedene har vært helt sjuke. Jeg har deltatt på fem delfinaler og en storslått finale i Trondheim Spektrum, sier Westgaard.

(Saken fortsetter under bildet)

Tidligere i år ble askimingen intervjuet av TV2 i Trondheim Spektrum. FOTO: Martin Phillip Fjellanger

Alternativ sending

Som de fleste har fått med seg blir det ingen Eurovision Song Contest 2020. I utgangspunktet skulle programmet hete «Adresse: Rotterdam», men NRK har nå valgt å kalle det «Adresse: Europa».

ANNONSE

– Siden årets Eurovision dessverre har blitt avlyst, har NRK måtte ty til en alternativ sending. Det har vært noen veldig spesielle uker nå, så det er bare kjempegøy at NRK prøver å få til noe morsomt i disse ganske tragiske tidene. Det er også kjempegøy å få lov til å være med på å spre positivitet på denne måten, fortsetter askimingen.

Første sending på NRK1 er lørdag 18. april. Dette vil gå over flere lørdager på rad.

Samtidig ønsker han å komme med en takk:

– Jeg vil takke NRK, Mysen VGs, andre fansider og mine venner og familie for at jeg har fått denne fantastiske muligheten for å lære mer og utvikle meg som person og utdype faglige kunnskaper! Ikke minst vil jeg takke Eurovision Norway, som ga meg denne muligheten i første omgang, sier Westgaard.

Vi gjør oppmerksom på at Morten også er frilanser i Indre24.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.