Fra en øvelse med Gospel Explosion i Askim kirke i februar. FOTO: Glenn Thomas Nilsen

Inviterer til hjemmekorøvelse

Selv om koronaviruset holder de fleste hjemme, så ønsker ikke Gospel Explosion å la sangen dø på grunn av det. Onsdag kveld innbyr de til korøvelse.

Tjun inn her på Gospel Explosion og heng deg på. Ta gjerne med familien på 1,5 timer med moro og mye sang. Vi jobber med muligheten for full interaktivitet. I «verste fall» blir det «bare» vanlig direktesending med mulighet for emojis og kommentarer. Få med deg mange, så sees vi!, står det å lese i Facebook-arrangementet.

I skrivende stund tirsdag er 650 påmeldte, og over 3000 som vurderer å komme.

ANNONSE

Dette tar jo helt av folkens! Vi er snart over 500 i koret, og kanskje vi runder 1000 før vi starter på onsdag? Del gjerne med flere, ta med familien og vannflaske. Dette kan bli knallbra, opplyser arrangøren mandag kveld.

ANNONSE

ANNONSE

Endringer i togtilbudet

Bildet viser et busskilt.

Innstiller over hundre busser