Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

Har behov for frivillige

Frivillige som kan bidra med handling, være ringevenn også videre oppfordres til å ta kontakt med frivilligsentralene i Indre Østfold.

– Det er ønskelig at frivillige med relevant kompetanse innen helse og omsorg melder seg til daglig leder på de 5 ulike frivilligsentralene i kommunen. Disse lederne vil lage en beredskapsliste som skal sendes Indre Østfold kommune. Vi ber derfor deg med relevant kompetanse innen helse/omsorg til å melde deg uavhengig av nåværende jobb status. Kriteriet er at du ikke er i risikogruppe for Covid-19 og de retningslinjene finner du på hjemmesiden til Helse-Norge, skriver en av frivilligsentralene i en pressemelding.

Se informasjon om hvor du skal henvende deg her (ekstern lenke)

– Det oppfordres at personer som kan delta til handling, ringevenn osv også melder seg inn som frivillig. Takk for at dere bidrar til Norges største dugnad! Vi trenger alle hverandre nå.

ANNONSE

Skiptvet og Marker bidrar også

– Skiptvet Frivilligsentral vil prøve å gjøre det vi kan i forhold til situasjonen vi nå er inne i med Corona virus utbruddet. F.eks ved å hjelpe til med handling for folk som er syke, eller sitter i karantene, dersom de ikke har andre til å hjelpe seg. Trenger du hjelp av oss? Ta kontakt på 95105098, skriver de på sin Facebook-side.

I grensebygda er det Marker Røde Kors som holder i dette. De har blitt forespurt av Marker kommune om å bistå.

– Ønsker du å bidra etter behov? Ta kontakt med oss på telefon 46908834, eller e-post: marker@ostfoldrk.no, skriver de på Facebook.

ANNONSE

ANNONSE

Kommuneoverlegen ber alle dagligvarebutikker om å ha strenge hygienetiltak

Lette etter mann som tok seg inn i et hus