Stenger med umiddelbar virkning

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

Rådmannen i Indre Østfold kommune har besluttet å stenge Askim kulturhus med umiddelbar virkning.

Dette skjer som følge av koronaviruset.

Se også vår samleside om koronaviruset

Beslutningen ble tatt sammen med kommunelegen som Askim kulturhus har hatt en løpende dialog med.

– Stengningen vil føre til at flere forestillinger avlyses eller flyttes. Den første forestillingen som avlyses er lørdagens forestilling, 14. mars, med Chris Holsten. Vi kommer tilbake med informasjon så snart vi har mer oversikt. Muligheter for refusjon av billettkostnader vil bli avklart og formidlet så raskt som mulig etter en vurdering, i tråd med gjeldende lover og regler, skriver kulturhuset på sin egen Facebook-side onsdag kveld.

Videre står det å lese følgende:

Vi beklager på det dypeste denne situasjonen, men ber om forståelse for at vi nå er i krevende situasjon der vi også skal ivareta våre ansatte. Derfor ber vi om tålmodighet fra publikum og at man unngår å ringe eller sende epost, da vi rett og slett ikke vil kunne svare på alle henvendelser nå, opplyser styreleder Øyvind Woie på Facebook-siden.

ANNONSE

LES OGSÅ: Utsetter eller avlyser flere konserter i kirkene

Østfoldbadet avlyser gruppetimer

I tett dialog med kommuneoverlegen og hennes team er det bestemt at alle gruppetimer på Østfoldbadet avlyses inntil videre. Dette betyr at skolesvømming, svømmetrening, babysvømming, svømmekurs og gruppetimene på treningssenteret avlyses med umiddelbar virkning.

Badet og treningssenteret vil være åpent for øvrige brukere inntil noe annet blir bestemt.

Østfoldbadet. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

– Folkehelseinstituttet har klart meldt i fra at klorvannet tar knekken på corona-viruset og uønskede bakterier. Vi forholder oss til myndighetenes anbefalinger, og ønsker å være et tilbud i en ellers vanskelig tid. Samtidig har vi satt i gang en rekke hygienetiltak utover normalt renhold. Vi ønsker det skal være trygt å bruke Østfoldbadet. Det betyr at vi regner med at personer som føler seg i dårlig form eller tror de kan være smittet, har respekt for situasjonen og holder seg hjemme, skriver badet på sin Facebook-side.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.