Russen tok et krafttak mot kreft

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Mandag gjennomførte russen på Mysen videregående skole årets Krafttak mot kreft-aksjon. Russen samlet inn hele 123 000 kroner i løpet av denne kvelden.

– Det er viktig for russen å vise at russetida handler om mer enn festing og tull. Russen kan virkelig gjøre en forskjell sammen. Kreftforeningen og russen har gode tradisjoner med samarbeid hvert år som vi er veldig glade for å videreføre. Mange kjenner noen som har/ hatt kreft og det er noe som folk er engasjert i å hjelpe til med, sier Christine Fladberg, som sammen med Hanne Krosby, er aksjonssjefer.

103 russ var ute for å samle inn penger i Mysen/ Eidsberg, Rakkestad, Ørje og Trøgstad. I tillegg var også noen igjen på skolen for å organisere der. Dersom man ikke fikk gitt penger kan man Vippse et beløp til 421108, som er Mysens Vipps-nummer.

– Vi er veldig fornøyd med gårsdagen. Jeg og Hanne Krosby er veldig fornøyd med det russen gjorde, avslutter Christine Fladberg.

ANNONSE

Russen på Askim videregående skole skulle etter planen ha gjennomført samme aksjon torsdag 12. mars. Denne er nå avlyst for å begrense smitte.

– Derfor oppfordrer russen på Askim videregående skole til å støtte aksjonen ved å vippse til 421100. Aksjonen avsluttes 31. mars, opplyses det.

FAKTA

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. Dette er vår felles store dugnad i kampen mot kreft og Norges nest største innsamlingsaksjon.

Krafttak mot kreft foregår i mars hvert år. I år besøker nærmere 25 000 bøssebærere norske husstander fra 7. til 15. mars. Vi samler inn penger til viktig kreftforskning og til tilbud til de som er berørt av kreft.

En stor andel av våre bøssebærere er russ, i tillegg til bygdekvinnelag, frivilligsentraler, andre lag og foreninger og bedrifter. Som bøssebærer er din tid og innsats med på å redde liv.

(Kilde: Kreftforeningen.no)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.