Vårutstilling i Galleri Art To Be

Indre24
2 minutter lesetid

INNSENDT SAK: 14. mars er Stig M. Sandem igjen å treffe i Galleri Art To Be hvor han denne gangen ønsker å vise sine bilder i vårt lille galleri, som er en intim, liten «hule» som nok vil kle Stig’s nostalgiske malerier!

Oppdatert fredag 13. mars: Arrangementet er avlyst.

Stig har hatt separatutstilling i Art To Be tidligere, men da i vårt tidligere lokale i Industriveien 1. Det vil bli et hyggelig gjentreff i Enebakkveien 2!

Stig er nå 71 år og bor i Spydeberg.  Han liker spesielt godt å male vinterbilder. Snøen er jo hvit, men farges opp av omgivelser, lys og skygge. Å få frem disse fargene og nyansene, er utfordrende og morsomt når man lykkes. Og når vinteren nesten helt mangler snø slik som i år, så blir det nesten en lengsel etter å lage vinterbilder. Målet er å formidle gode naturopplevelser og kanskje kombinere dette med et snev av spenning og mystikk. 

ANNONSE

Stig er medlem av NFUK, Norsk forening for uavhengige kunstnere.

Årets utstilling er den tredje Stig har som separatutstilling. Utstillingen består av ca. 25 bilder. Også sommerbilder blir å se og variasjonen mellom årstidene har gitt navnet til årets utstilling: «Palett med snø og et snev av sommer».        

Vårutstillingen «Palett med snø og et snev av sommer» er fra 14. mars til 22. mars.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.