Showet i Askim kulturhus fredag er avlyst. Arkivfoto

Valen sitt show i Askim er avlyst

Etter planen skulle Kristian Valen hatt show i Askim kulturhus førstkommende fredag. Men dette er nå avlyst.

På sin Facebook-side beklager kulturhuset dette mandag formiddag.

Bakgrunnen for dette er at han før helgen måtte avbryte sitt show i Sandefjord etter kun en halv time. Årsaken er ifølge VG at han har vært gjennom en krevende periode, der alkohol har «blitt en følgesvenn som har tatt overhånd» (ekstern lenke)

Arrangør Geir Hamnes beklager at forestillingen måtte avlyses. I følge Hamnes er Valen umiddelbart innlagt i seks uker for behandling av sine alkoholproblemer.

– Jeg innser at jeg må ha profesjonell hjelp for å kunne ta tilbake livet på vegne av min forlovede og jobben er jeg i dag i dialog med helsevesenet med tanke på øyeblikkelig behandling! Jeg beklager på det aller sterkeste det som skjedde under show i Horten og Sandefjord og den skuffelsen som publikum fikk, skriver Valen i en pressemelding.

ANNONSE

Får pengene tilbake

– Alle som har kjøpt billett via nettet/våre nettsider vil få pengene tilbake så snart som mulig. Dette skjer via billettsystemet med bakgrunn i de opplysningene vi har da du kjøpte billettene, skriver Askim kulturhus på sin Facebook-side (ekstern lenke)

Forestillingen var også nesten utsolgt, og det betyr også at det vil ta noen dager før man får pengene tilbake.

– Men vi regner med å ha dette på plass innen ei uke.

ANNONSE

ANNONSE

Vellykket 8. mars-markering i Askim

Mysen-prosjekt i Romania gir inntrykk og erfaring