Avlyser sangkveld

INNSENDT SAK: Etter en stor suksess med Åge Samuelsens sanger i Filadelfiakirken i Mysen tidligere, har vi igjen satt opp en ny sangkveld med sanger av den kjente norske predikant, tekstforfatter og komponisten Åge Samuelsen.

Oppdatert sak: Sangkveld med Aage Samuelsen-sanger i Filadelfiakirken i Mysen tirsdag 17. mars er avlyst på grunn av situasjonen om korona-virus.

I 2017 var det 100 år siden Åge Samuelsen ble født. Da ble det arrangert konserter og sangkvelder over hele Norge.

Åge Samuelsen var en kjent og elsket predikant, tekstforfatter og komponist av kristne sanger.

Åge Samuelsen. (Pressefoto)

Han fikk sin første gitar da han var 15 år gammel. Han utviklet raskt sine ferdigheter og var sett på som en fremragende jazzgitarist.

Åge vakte oppsikt med sin uformelle, personlige, humørfylte og direkte stil. Ikke minst hans gitarspill vakte beundring. Han ble en av de mest betydelige ledere i den norske pinsebevegelsen etter annen verdenskrig.

På starten av 70- tallet, vokste det frem en ny og stor interesse for Åge  Samuelsen som person og for hans sanger. Han ble invitert til å opptre over hele Norden og satte publikumsrekorder hvor han enn var.

Han solgte over 1 million plater og mottok til sammen 3 sølvplater, 2 gullplater, 1 gullkassett og 1 platinaplate.

Nå er muligheten igjen kommet for å høre og bli kjent med mange av hans legendariske sanger.  Filadelfiakirken i Mysen vil på nytt arrangere «Sangkveld med Åge Samuelsens sanger» tirsdag 17. mars. Mange sangere og musikere deltar. I 2017 var det vel 250 til stede på sangkveld, men vi har minst 300 sitteplasser. Det er fri entrè men det blir tatt opp en gave til menigheten under sangkvelden!

Det blir salg av skoleboller og kaffe i Opsahl Cafe i pausen

 Olav Nygård

Mener situasjonen er uavklart og uoversiktlig

Frivillige skal være tilstede i skolegården