Innfører restriksjoner for besøk

Indre24
2 minutter lesetid

Indre Østfold kommune er opptatt av helsen til innbyggerne, og har nå valgt å innføre besøks- og adgangsrestriksjoner på kommunens sykehjem og omsorgsboliger som ligger i tilknytning til sykehjemmet. 

Dette skjer som følge av at det er oppdaget koronavirus i Norge og på Østlandet. Foreløpig er ingen i Indre Østfold som har fått påvist smitten.

– Sosiale arrangementer med eksterne aktører og underholdere blir avlyst for å hindre at smitte kommer inn i sykehjemmene, opplyser Indre Østfold kommune.

Videre skriver de også følgende:

ANNONSE

– Dette innebærer at eventuelle besøk må vurderes som helt nødvendig og gjøres etter avtale med personalet på sykehjemmet. Vi vil legge til rette for at pårørende, venner, slektninger og nærstående familie for øvrig får anledning til å besøke sine kjære der hvor det er nødvendig. Vi ber om at du overholder denne oppfordringen, og på den måten bidrar til å redusere muligheten for smittespredning i vår kommune for en utsatt gruppe. Dersom du er i behov av å avlegge et sykehjem eller omsorgsbolig et besøk, og dette ikke lar seg utsette, ber vi om at du ringer til det respektive sykehjemmet i forkant og følger instruksjoner du da får.

Trøgstadheimen. Illustrasjonsfoto: Glenn Thomas Nilsen

Kilde: Indre Østfold kommune (ekstern lenke)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.