Gospelmesse i Mysen kirke

Indre24
1 minutter lesetid

INNSENDT SAK: Mange satte stor pris på gospelmessene i Mysen kirke gjennom høsten, og nå starter vi endelig opp igjen med vårens gospelmesser!

Årets første gospelmesse finner sted søndag 23. februar klokken 19:00 i Mysen kirke, og vi gleder oss til en gudstjeneste fylt av musikk og sangglede. Det er fastelavnssøndag, som er siste søndag før fastetiden, og tradisjonelt en dag for god og fet mat – og kanskje spesielt fastelavnsboller. Om du kommer tidlig til kirken blir det derfor servert boller og kaffe fra klokken 18:30 og frem til gudstjenesten starter.

ANNONSE

Organist Leif Ingvald Skaug og et sammensatt kor står for musikken, og sokneprest Magnus er predikant og liturg. Vi feirer nattverd og det blir mulighet for å gi en gave til menighetsarbeidet. Velkommen!

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.