– Ta med noen og fyll opp kirken til randen

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Førstkommende søndag klokken 18.00 blir det konsert med Hot Club De Norvège og den lokale sangeren Silje Amlien i Spydeberg kirke.

Dette er en del av konsertserien «12 kirker – 12 konserter». Kirken feirer nye Indre Østfold kommune med en konsert hver måned.

– Bassist Svein Aarbostad er fra Spydeberg og vi gleder oss til konsert med jazz-kvartetten hans som kjennetegnes av sin tolkning av Django-musikken «Gypsy Jazz». Gled dere til stort overskudd i musikken, og ta med noen og fyll opp kirken til randen, står det å lese i pressemeldingen.

Les også: Konsertserien «12 kirker – 12 konserter» er i gang

ANNONSE

– Med en konsert i hver kirke fordelt på årets måneder, vil vi feire sammenslåingen, og vi inviterer til konserter i kommunens 12 viktigste kulturarenaer. Disse konsertene gir også en ypperlig anledning til å bli litt mer kjent rundt i distriktet!

Les også: Presenterer de som skal medvirke på konsertene

– Vi håper at flest mulig får med seg disse konsertene og lanserer «Klippekort til 12»! De som får med seg alle 12 konsertene får 4 billetter til en av sommerkonsertene i 2021. I tillegg trekker vi ut 10 tilfeldig utvalgte klippekortinnehavere som får 2 billetter hver til neste års sommerkonserter. Klippekortene får du på konsertene og du vil få mer info om framgangsmåte der. Alle er velkommen på konsertene; på en eller flere!

Spydeberg kirke. Foto: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.