Fra den første samlingen i Slovakia i desember 2019. FOTO: Jon T. Andreassen

Har behov for vertsfamilier

Kirkelund skole i Skiptvet får fra søndag 22. til 28. mars besøk fra deres samarbeidsskoler i Europa i forbindelse med Eramusprosjektet de er med på.

– Det kommer ca 30 elever fra Bulgaria, Kroatia, Slovakia, Spania og Tyrkia (4-7 fra hvert land). De er i alderen 13-16 år. Det er også med 2-3 voksne fra hvert land. Dessverre har ikke skolen klart å skaffe nok vertsfamilier blant elevene. Vi trenger derfor flere vertsfamilier som kan ta imot disse gjestene. (Noen reiser fredag kveld.) Skolen har opplegg for elevene alle skoledager + to ettermiddager, skriver Skiptvet kommune på sine nettsider (ekstern lenke)

Videre står det å lese at de ønsker beskjed så fort som mulig, og innen fredag 14. februar, om noen har mulighet til å ta i mot elever den uka.

– Enten på mail til jon@skiptvet.kommune.no, PM til meg eller telefon 4886 3642 (ikke SMS-bordapparat!). Hvis det er spesielle hensyn ber skolen om at det informeres om dette samtidig, ifølge nettsiden.

Slik unngår du brann på hytta

14 bøter og to førerkortbeslag