Felleskirkelig gudstjeneste på Bibeldagen

Indre24
1 minutter lesetid

BÅSTAD: Søndag 9. februar markeres den internasjonale Bibeldagen med felleskirkelig gudstjeneste i Båstad kirke om formiddagen ved representanter fra de forskjellige menighetene i bygda: Filadelfia, Betania, Frikirken, Adventistkirken og Den Norske Kirke med flere.

Det blir sang og musikk ved Karsten Rasmussen og Johnny Hermansen. Sokneprest Solfrid Leinebø Seljås holder prekenen om såkornet som settes i jorda fra Lukas evangelium kapittel åtte. Det blir kjente sanger og salmer i gudstjenesten, og bønn for kirken og verden.

Ellers samles det inn en gave til Det Norske Bibelselskap sitt arbeid i Kina, for å minne oss om den verdensvide kirkes behov for flere bibler. Bibelen er den mestselgende boka i verden. På søndag vil vi få høre noen bibelvers lest på andre språk: russisk, tigrini, engelsk, italiensk og tysk, for å markere at Bibelen er oversatt til over 2000 språk.

ANNONSE

I anledning Bibeldagen arrangeres det en «Bibelutstilling» på Torvet bok og mer/ Trøgstad bibliotek, med både gamle og nyere utgaver av Bibelen. Bibler på andre språk er også med i utstillingen. Bibeldagen blir godt markert i Trøgstad og Båstad, og alle er velkommen, også om du kommer langvegs ifra.

Arrangør: Bibelen til alle i Trøgstad

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.