Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

Arrangerer folkeaksjon for trafikkstasjonen

Torsdag 13. februar blir det folkeaksjon utenfor trafikkstasjonen i Mysen.

Sammenslåingskommunene ble av regjeringen lovet flere statlige arbeidsplasser som belønning. Her i Indre Østfold skjer det motsatte, og nå har folk fått nok.

– Indre Østfoldinger som fortsatt vil ha lokale tjenester som trafikkstasjon og tingrett oppfordres til å møte på Mysen trafikkstasjon 13.februar kl 18.30. Da samles stortingsrepresentanter, lokalpolitikere, innbyggere og næringsliv for å aksjonere, ifølge en pressemelding.

– Det blir appeller og fakkeltog. Sammen skal vi vise at Indre Østfoldingene står opp for arbeidsplassene sine. Nok er nok, sier ordfører Saxe Frøshaug som selv skal appellere under aksjonen. 

ANNONSE

– Næringslivet, politikerne og befolkningen har sett seg lei av at lokale tjenester foreslås å sentraliseres, og at kompetansen forsvinner ut av vårt distrikt. Vi ønsker derfor å markere at vi vil beholde lokale tjenester og kompetanse med en folkeaksjon. Ikke ta våre statlige arbeidsplasser! Det loves appeller med trøkk fra sentrale personer!, står det å lese på Facebook-arrangementet.

(Kilde: Pressemelding og Facebook-arrangementet)

ANNONSE

ANNONSE

6 millioner til Østfolds kulturminner

Felleskirkelig gudstjeneste på Bibeldagen