Skuddsikker. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Skuddsikker trenger ny vokalist

Trøgstad-bandet Skuddsikker er på utkikk etter ny vokalist. Bandet består av fem stykker og spiller sjangre som klassisk rock, 50- og 80-talls rock og noe ballader.

Dagens vokalist, Julie Kallak, skal slutte. Det offentliggjorde bandet selv på sin egen Facebook-side torsdag kveld.

– Det er veldig synd at du nå velger å gi deg som vokalist i bandet vårt, du er helt rå rett og slett. Vi takker for gode minner på og utafor scena, det har vært noen fine år! Måten du har kasta deg i det og vært med på det meste av våre påfunn er rett og slett beundringsverdig, dette vitner om at du har pågangsmot og tæl, skriver bandet.

– Detta betyr at vi nå trenger en ny vokalist, og hvis det er noen der ute med interesse for vår type musikk, som kunne tenke seg å væra med på en opptreden eller to hadde det vært helt rått! Ta mer enn gjerne kontakt på Messenger eller 981 81 421 (Ole Sofus), skriver de videre.

Skuddsikker. Her fra Trøgstad fort. Arkivfoto: Erlend Moberget

Trafikkontroll på E18

Sparebankens Næringspris til To Gode Naboer