Foto: Privat

Ja til reklame! Gjør en forskjell – en annerledes kunstutstilling

INNSENDT SAK: I løpet av et år har Lise K. Almvik fra Tomter samlet opp og veid all reklamen som har kommet i postkassen. Til sammen har det kommet inn 36,2 kg reklame. 

For en kreativ dame som Lise, begynte  tankene hennes å spinne rundt hva hun kunne gjøre med all denne reklamen, og resultatet av hennes kreativitet finner vi nå i utstillingen som vises på Galleri Art To Be i perioden 8.-23. februar 2020!

Foto: Privat

12 måneder, en husstand – 36,2 uadressert reklame. Papir som vanligvis ville blitt kastet, men som her har blitt brukt på en ny og kreativ måte! Dette er bare på ett år. Tenk deg den muligheten du har til å gjøre en forskjell!

En slik utstilling setter søkelyset på mengden av avfall hver husstand produserer hvert år. Hvordan kan hver enkelt bidra til mindre forurensning, en makt vi alle har?

ANNONSE

Utstillingen er nok ganske ulik de utstillingene Galleri Art To Be vanligvis har. Kanskje vi kan kalle den en reklame-perfomance?

Lise har klart å lage både billedkunst og brukskunst av den reklamen hun har fått inn i postkassen sin. Galleriet inndeles i spennende rom, filmfremvisning og papirfigurer i ulike miljøer. Vel møtt til en spennende utstilling med en gedigen miljøfaktor! Utstillingen er i utgangspunktet ikke en salgsutstilling, men objektene er absolutt til salgs!

ANNONSE

Møt opp og si din mening på lokale verksteder

Kan bli 35 minutter lengre med skole hver dag