Alle foto: Glenn Thomas Nilsen

Se bildene fra «Panikk i kulissene»

Torsdag kveld var det premiere på forestillingen «Panikk i kulissene» i rådhuset på Ørje.

Hver av de tre aktene inneholder en forestilling av den første akten til et skuespill.

ANNONSE

– Denne gangen blir det ekte teaterkomedie med stykket «Panikk i kulissene» som handler om arbeidet med å sette opp et teaterstykke hvor går det meste galt og intrigene mellom de stereotype karakterene blir stadig villere. Publikum blir tatt med på den skandaløse generalprøven hvor det snubles i rekvisitter og bommes på dører, samt de påfølgende turbulente forviklingene bak scenen hvor misforståelsene bygger seg opp, står det å lese på Facebook-arrangementet.

ANNONSE

ANNONSE

Inviterer til Kom deg ut-dag

Trafikkontroll på fylkesvei 128