– Truslene er vurdert av politiet til ikke å være reelle

Indre24
1 minutter lesetid

De siste ukene har mange skoler rundt i landet mottatt trusler på sosiale medier.

I forrige uke kom det trussel mot Mysen videregående skole, og nå opplyser Askim videregående skole at de også er en av dem som har fått trussel.

– Det er de siste ukene mottatt trusler på sosiale medier til mange skoler rundt i landet, og vår skole er nå også en av dem. Truslene er vurdert av politiet til ikke å være reelle. På politiets anbefalinger opprettholder vi normal skoledag, og gjennomføre planlagte arrangementer på vanlig måte. 
Ved endringer i situasjonen vil det legges ut ny informasjon her – etter samråd med politiet. Har dere spørsmål så ta kontakt med rektor (ekstern lenke), skriver Askim videregående skole på sine nettsider.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.