Renate og Morten Gjerløw Larsen. (Pressefoto)

Renate og Morten Gjerløw Larsen kommer til konsert/sangkveld i Filadelfiakirken

INNSENDT SAK: Sangerne og musikalartistene Morten og Renate Gjerløw Larsen kommer sammen til konsert/sangkveld i Filadelfiakirken i Mysen tirsdag 11. februar.

Disse to møtte hverandre på scenen i 1995 og har siden den gang vært aktive både i tidligere Østfold og i hovedstaden med show, musikaler og teater. For 2 år siden nådde Renate igjennom nåløyet på Folketeateret i Oslo, og fikk en rolle i storsatsningen «Les Miserables» som ble spilt for 150 000 nordmenn.

Morten Gjerløw Larsen har vært sentral i flere titalls hovedroller i Fredrikstad og Omegn igjennom 25 år som artist. Han har også jobbet på Wallmans Salonger i Oslo, og spilt Norge rundt med forestillinger som «The show must go on» og «The thrill of Michael Jackson».

De senere årene har Morten gjort flere historiske spill bl.a. på Hvaler (Brottet Amfi) og spilt komedie sammen med bl.a. Nils Vogt.

Han har fortalt at han fortsatt ønsker å delta i slike oppsetninger så lenge arrangørene ønsker det.

Renate Gjerløw Larsen er for mange kjent som en lokal artist som etter hvert har etablert seg på nasjonalt nivå med betydelige krevende roller. Etter at hun hadde fullført musikklinjen ved Greåker videregående skole fortsatte hun å studere ved Barrat Dues Musikkinstitutt i Oslo. Renate Gjerløw Larsen har gjort utallige konserter, show og musikkteater som bl.a. Eliza i My Fair Lady. Tidligere har hun vært musikklærer og kordirigent. Noen av hennes høydepunkter er Lyden av lørdag på NRK (2007), Melodi Grand Prix i 2008, etterfulgt av Beat for Beat på NRK.

Morten Gjerløw Larsen har vært åpen om sin tidligere avhengighet av alkohol. Hans omvendelse førte til at han kuttet det ut.

I dag er Morten Gjerløw Larsen daglig leder på Solbukta leirsted og konferansesenter i Øyenkilen (sørvest for Fredrikstad)

– Livet er bedre enn noen gang, sier Gjerløw Larsen.

– Som daglig leder for Solbukta leirsted og konferansesenter, eid av Norsk Luthersk Misjonssamband, blir dette et ”fristed” fra uønsket påvirkning, alkohol og drikkepress, sier Gjerløw Larsen.

ANNONSE

På sangkvelden vil vi få høre salmer i ny drakt og sanger av ulik karakter krydret med opplevelser.

Som vanlig er Opsahl Café åpen for salg av skoleboller og kaffe i pausen.

Billetter selges ved inngangen.

Olav Nygård

ANNONSE

UP med ny fartskontroll på Sånerveien

Rykket ut til brann