Hvem fortjener en lokal raushetspris?

Indre24
3 minutter lesetid

PRESSEMELDING: I alle lokalsamfunn finnes det noen som raust gir av sin tid for å hjelpe andre. Du kjenner garantert noen som jobber frivillig for hjelpeorganisasjoner, lærer bort norsk til flyktninger eller betyr en forskjell for svake grupper i lokalsamfunnet. Nå kan du foreslå: Hvem fortjener en lokal raushetspris på kr. 10 000?

– De utgjør ofte en enorm forskjell for dem de hjelper, men får sjelden mer enn en takk i forbifarten. Det ønsker vi å gjøre noe med, sier Per Kristian Johansen daglig leder i Jobzone Indre Østfold.

Den lokale vinneren får kr. 10 000, men kan også foreslå et prosjekt som er med i konkurransen om en landspremie på kr. 100 000.

Kjenner du en lokal helt?

– De er rause med tiden sin og engasjerer seg i andres ve og vel – og som oftest er de beskjedne på egne vegne. Det er slike lokale helter vi leter etter, for vi vil gjerne hedre dem for den innsatsen de gjør. Spesielt er vi på jakt etter dem som sprer sin raushet ved å engasjere andre i nærmiljøet til å delta i det samme arbeidet. Hvis du kjenner noen rause ildsjeler, så håper vi at du sender oss et tips der du forteller oss hvem som fortjener en slik påskjønnelse, sier Per Kristian Johansen

Fristen for å levere inn forslag er 10. februar. Forslag med begrunnelse kan sendes på mail til per.kristian@jobzone.no

Løfter fram gode prosjekter

Siden 2004 har Jobzone hvert år gjennomført en aksjon hvor de har lett etter hverdagshelter:

ANNONSE

– I denne perioden har vi funnet fram til flere hundre personer som kombinerer sitt unike engasjement med et varmt hjerte, forteller markedsdirektør Jan-Håvard Graarud i Jobzone Norge AS.

– Vi er stolte over de prisvinnerne vi har funnet fram til, og når de lokale prisvinnerne er kåret, løfter vi fram de mange humanitære prosjektene i en landsomfattende avstemningskonkurranse på våre nettsider. Landsvinneren får kr. 100 000 til sitt prosjekt.

I fjor fikk Ragnhild Kruse prisen for sin mangeårige innsats i Røde kors.  Tidligere vinnere er blant annet Per Olav Gundersen, Benny Hansen og Roy Sletner.

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.