Dette er Katrines nye faste Allsang-makker

Indre24
2 minutter lesetid

PRESSEMELDING: Stian «Staysman» Thorbjørnsen blir ny fast programleder for «Allsang på grensen» sammen med Katrine Moholt.

De siste somrene har Katrine Moholt byttet mellom ulike mannlige programledere fra uke til uke, men når «Allsang på grensen» har premiere på TV 2 torsdag 25. juni har hun igjen en fast programledermakker.

– Nå har jeg hatt 70 forskjellige menn som mine makkere de siste 10 årene, så det var kanskje på tide med «fast følge» igjen. Og der er jo Stian helt perfekt. Som artist synger han akkurat det folk vil ha, og i tillegg er han en superflink programleder. Vi har allerede en veldig god kjemi, så dette kommer til å bli en fantastisk sommer, sier programleder Katrine Moholt.

Sist Katrine hadde fast programledermakker var helt i starten av Allsang, da Tommy Steine ledet programmet sammen med henne.

ANNONSE

– Akkurat nå var dette det eneste TV-programmet jeg ønsket å jobbe med, så da henvendelsen fra TV 2 kom var jeg rask med å si ja. Jeg har jo vært fast inventar under «Allsang på grense»n i flere år både som artist og gjesteprogramleder, så regner meg jo allerede en del av den utvidede Allsang-familien. Det her er rett og slett bare helt nydelig, og det er deilig å være Katrine sin faste partner. For nå har hun faktisk vært ute på vift altfor lenge, smiler Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

«Allsang på grensen» spilles inn på Fredriksten Festning i Halden og sendes på TV 2 hver uke gjennom sommeren fra torsdag 25. juni til og med torsdag 7. august.

(Pressemelding fra TV2)

Allsang på grensen. ARKIVFOTO: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.