Russerevyer i Askim og Mysen

Snart er det igjen tid for russerevy i Indre Østfold. Mysen sin revy har premiere 29. januar, mens Askim sin er 12. februar.

Året er 2077 og russefeiringen har spredt seg til resten av Skandinavia. Norge er ikke lenger unikt og gleden, engasjementet og spenningen rundt russetiden har forsvunnet. Flere og flere unge velger å droppe russetiden. Kan en bestefars fortellinger om hans mest magiske år vekke kjærligheten for russetiden til live igjen, eller er håpet tapt?, står det å lese på Mysenrussen sitt arrangement.

ANNONSE

Vi i russekullet ved Askim videregående skole er klare for å gi dere en sabla god forestilling med mye musikk, dans, drama og god stemning. Bli med årets russekull på en reise igjennom splittelse og utfordringer, men også vennskap og samhold i den nye storkommunen, skriver Askimrussen i sitt arrangement på Facebook.

Fra Mysenrussens revy i 2019. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

ANNONSE

ANNONSE

Avlyser vinterfesten i Prestenga

Mannen som ble funnet livløs er død