Avlyser vinterfesten i Prestenga

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

ASKIM: Den 26. januar skulle det vært arrangert vinterfest for barnefamilier i Prestenga Skipark i Askim. Tirsdag ettermiddag meldes det at den er avlyst.

Det er dessverre slik at været ikke tilsier at det kan gjennomføres en Vinterfest i år. Langtidsmeldinger i forhold til været ser ikke bra ut i forhold til å avvikle Vinterfesten! Derfor må vi dessverre avlyse dette arrangementet, skriver Gode Naboer på Facebook.

ANNONSE

I invitasjonen sto det blant annet: Vi ønsker alle barn i Indre Østfold velkommen til gratis vinterfest, med utendørs vinteraktiviteter tilpasset vær og føre. Ta gjerne med akebrett eller ski. Du kan også låne utstyr på Askim Frivilligsentral.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.