Prestenga Skipark. (ARKIVFOTO)

Avlyser vinterfesten i Prestenga

ASKIM: Den 26. januar skulle det vært arrangert vinterfest for barnefamilier i Prestenga Skipark i Askim. Tirsdag ettermiddag meldes det at den er avlyst.

Det er dessverre slik at været ikke tilsier at det kan gjennomføres en Vinterfest i år. Langtidsmeldinger i forhold til været ser ikke bra ut i forhold til å avvikle Vinterfesten! Derfor må vi dessverre avlyse dette arrangementet, skriver Gode Naboer på Facebook.

I invitasjonen sto det blant annet: Vi ønsker alle barn i Indre Østfold velkommen til gratis vinterfest, med utendørs vinteraktiviteter tilpasset vær og føre. Ta gjerne med akebrett eller ski. Du kan også låne utstyr på Askim Frivilligsentral.

Konstituert som generalsekretær i Norges Triatlonforbund

Russerevyer i Askim og Mysen