Illustrasjonsfoto: Adrian Sellstrøm

Julens budskap er kjærlighet og fred, det må vi ta med oss inn i nyåret

LESERINNLEGG: Da er snart året ved veis ende og vi legger et begivenhetsrikt år bak oss. Ikke bare har det vært valg, men fem flotte kommuner skulle bli en. Nå er vi her og unge høyre er klar for å brette opp ermene og skape Norges koseligste og største landbrukskommune!

Mange av oss har nettopp feiret jul og har tilbrakt tiden sammen sine nærmeste og kjære. En av julens viktigste budskap er kjærlighet og fred. Kjærlighet som å se den andre, fred som å ta vare på sin egen indre sjelsro og psyke. Kjærlighet som å inkludere å ta med noen med på leken, fred som å forstå og akseptere andre

Denne julen har vi vært flinke på å minne hverandre på dette og vi vil gi en ekstra ros til alle som har åpnet opp dørene og og delt av det de har. Dere er julens helter! Nå kommer vi derfor med en ekstra liten oppfordring for nyåret, fortsett med det!

For skal vi klare å skape landets koseligste og største landbrukskommune må vi alle gå sammen og skape den i fellesskap. Høyre og venstre har vært pådrivere for at en skal opprette innbyggertorg i den nye kommunen, møteplasser hvor kulturliv, kommune, næringsliv og innbyggere kan komme sammen. Men hvorfor stoppe der?

Et smil kan smelte tusen hjerter, en hilsen enda flere. Vi oppfordrer derfor alle indre østfoldinger å gå sammen og skape koselig stemning for resten av året også. Vis kjærlighet og spør om noen har lyst til å være med en gang, gi litt ekstra for å glede andre og by opp til noe gøy. Men først og fremst ha et dundrende godt nyttår! Vi gleder oss enormt til nyåret!  Vi sees i 2020!

Av: Alexander Sjursen og Daniel Aluku leder og nestleder ved Indre Østfold Unge høyre

Daniel Aluku. Foto: Lise Maja Lie
Alexander Sjursen. Foto: Privat

Gode tall for kinoen og badet

Singelulykke på fylkesvei 120