Legger ut på sin første ekspedisjon – skal gå hjem til Mysen

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

I slutten av juni neste år er Mats Nygård fra Mysen ferdig med tre års skolegang på sportfiskelandslinja på Grong videregående skole. 18-åringens plan er allerede klar. Han skal gå hjem til Mysen.

Les også: Lever ut drømmen sin

– Som friluftsinteressert får man mange timer til å tenke. En stor drøm som jeg har tenkt mye på de siste to årene er å gjennomføre min første ekspedisjon. Planen ble tidlig lagt når jeg flyttet til Grong for 3 års skolegang, og ekspedisjonen skal jeg begi meg ut på i juni 2020. Planen er å gå hjem! Fiskestanga og kunnskapen fra tre år på sportsfiskelinja skal med. Jeg gleder meg sinnssykt til denne turen og fortsetter forberedelsene frem mot start, skriver unggutten på sin Facebook-profil.

Han starter på turen rundt 1. juli, og regner med å være fremme rundt 20. august.

ANNONSE

På turen har han også planer om å samle inn penger.

– Jeg skal samle inn penger til en sak på turen, som skal gå til å gi barn og unge flere muligheter til å få være med ut i naturen. Hvis du vil gi din støtte, så ta kontakt med meg på Facebook eller på telefon 41636507, sier Mats til Indre24.no.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.