ØVER: Trine Rein er igjen klar for juleturné. Her er hun og Skiptvetkoret på øvelse. FOTO: Privat

Julekonsert med Trine Rein i Eidsberg og Skiptvet

For syvende gang reiser Trine Rein rundt med førjulskonserten Julegaven i kirkene i Norge. Lørdag 21. desember spiller hun i Eidsberg kirke, og søndag 22. desember avslutter hun turneen i Skiptvet kirke.

På begge konsertene har den Skiptvet-bosatte artisten med seg Skiptvetkoret, som stakk av med seieren i «Det siste kommuneslaget».

– Det er en glede å kunne presentere selveste Skiptvetkoret, som både vant historiens siste kommuneslag tidligere i år, og som har sunget for vår egen HMK Harald da han besøkte bygda i sommer, skriver Trine Rein på sin Facebook-side.

Olav Torgeir (gitar, pedal steel og kor), Eivind Kløverød (perkusjon og trommer) og Kenneth Bjørdal (keyboards og kor) bidrar også på denne konserten.

– Sammen vil dette unike ensemblet skape liv, glede og andektighet som seg hør og bør i adventstiden. Trine Rein er kjent for å by på både humor og personlige historier. Dette er konserten for deg som lengter etter å senke skuldrene litt i en travel hverdag, og få med deg både åndelig påfyll og ekte juleglede på vei hjem igjen.

Julekonserten er i samarbeid med Mission Aviation Fellowship, MAF.no

– En siste dans blant stjernene

Nå har Mysen fått sine bokstaver