PENGESJEKK: Fra venstre: Ina Schjerpen Bakke, Tonje Busch Iversen, Agnete Tjerbo, Marianne Solbrække, Vidar Storeheier, Bjørn-Vidar Bjørgen. Resten av bandet var ikke tilstede under overrekkelsen. FOTO: Privat

Gir deler av overskuddet til hjelpeorganisasjon

Bandet Fosser Garasje fra Rakkestad og Degernes har den siste tiden hatt to julekonserter i både Rakkestad og Eidsberg kirke. Overskuddet fra konsertene ønsket de å gi til en veldedig organisasjon.

Tidligere denne uken ble pengesjekken på hele 10 000 kroner overrakt til «Hjelp oss å hjelpe», avdeling Rakkestad og Degernes.

– Flere organisasjoner var med i vurderingen, men vi synes at «Hjelp oss å hjelpe» gjør en kjempejobb for mange familier som sliter med å få endene til å møtes. Samtidig er dette også mennesker som bor i bygda vår, så det blir liksom så nært, opplyser Finn Galaas i Fosser Garasje til Indre24.no

ANNONSE

Leder for foreningen «Hjelp oss å hjelpe» avdeling Rakkestad og Degernes, Marianne Solbrække jubler, og opplyser at takket være denne gaven vil det være flere familier med lav inntekt som faktisk får mat på bordet i jula.

ANNONSE

ANNONSE

Trafikkuhell i Rakkestad

Stoppet med et overheng på 1,5 meter