Karl Holte Aarø, Bjørn Kåre Odde, Egil Skurdal og Kornelia Sletten Haugen er klare for julekonserter. (Pressefoto)

Klare for juleturné – starter i Trøgstad

Onsdag 11. desember klokken 19.30 er det premiere på juleturneen «Lysende Juletid» i Trøgstad kirke. En av dem som er med på turneen er trøgstadjenta og sangeren Kornelia Sletten Haugen.

For tredje året på rad inviterer Karl Holte Aarø til julekonserter sammen med Bjørn Kåre Odde, Egil Skurdal og Kornelia Sletten Haugen.

– Kornelia har blitt lagt merke til alle de tre årene hun har vært med på disse konsertene. Det er derfor spesielt fint å få komme til hennes kirke i Trøgstad med dette, som for oss er blitt en juletradisjon. Med sin sterke formidlingsevne og nærhet til teksten så vell som publikum, er hun en viktig brikke når Lysende Juletid legger ut på turné. Hun avslutter sin utdannelse ved Musikkteaterhøgskolen høsten 2019 og skal ta del i mange spennende prosjektert utover i 2020, står det å lese i presseskrivet.

Årets julekonsert har fått tittelen «Lysende Juletid», og spilles i Trøgstad kirke, Sødtorp kirke, Lovisenberg kirke, Gjerstad kirke og Sannidal kirke.

I presseskrivet står det blant annet følgende:

«Lysende Juletid» er en raus og nær julekonsert med repertoar som strekker seg fra gamle folketoner og helt fram til nyere musikk. Musikalsk ansvarlig er Bjørn Kåre Odde fra Gudbrandsdalen. Odde har blitt en av våre fremste felespillere og mottatt en rekke priser for sitt arbeid. Han ble kåret til årets folkemusiker tidligere i høst.

Karl Holte Aarø leder oss gjennom konserten, han er opprinnelig fra Telemark og har etter teaterskolen arbeidet som frilans skuespiller og sanger. Han har spilt alt fra revy til tunge Ibsenroller. Foruten om Karl og Bjørn Kåre er sangeren Kornelia S. Haugen fra Trøgstad og pianisten Egil Skurdal med. Egil har sin mors side fra Østfold og har de siste årene blitt en svært ettertraktet akkompagnatør. Han står også standup på fler
av Oslos scener.

Sammen ønsker vi alle velkommen til en raus og litt annerledes Julekonsert. Med et godt dryss av nærhet og humor. Velkommen alle sammen, til Lysende Juletid.

(Pressemelding)

Trøgstad kirke. Arkivfoto: Bjørn J. Nilsen)

Idrettslag i Østfold får utbetalt 23,4 millioner kroner før jul

Morgendagens problemløsere er barn