GLEDER SEG: Martin og Henrik Enger Holm gleder seg til julekonserten onsdag kveld. (Pressefoto)

Klart for julekonsert på Kykkelsrud

Brødrene Martin og Henrik Enger Holm har en stor lidenskap for opera og klassisk musikk. For tiden studerer de to ved et prestisjetunge musikkonservatoriet Royal Academy of Music i London. Onsdag 4. desember kommer guttene til turbinhalen på Kykkelsrud i Askim.

Oslo-guttene har sin bakgrunn fra Sølvguttene og Den Norske Operas barnekor, musikklinjen ved Foss videregående skole og taltentprogrammet Barratt Due Musikkinstitutt i hovedstaden.

– De har lang erfaring med å opptre sammen, særlig i sine egne arrangerte julekonserter, som de i julen 2019 arrangerer for 10. år på rad. Gjennom julekonsertene har brødrene opptrådt og samarbeidet med store artister innenfor det norske kulturlivet, slik som Rein Alexander, Det norske jentekor, Solveig Kringlebotn, Toralv Maurstad, Mia Gundersen og alltid med et ensemble av de beste instrumentalistene i Norge, står det å lese i pressemelding.

Gleder seg

På julekonserten i Askim vil det være kjent og kjært klassisk julemusikk fra Norge og resten av verden. I tillegg blir det også en smakebit på deres kjernerepertoar bestående av opera og klassisk musikk.

ANNONSE

– De gleder seg enormt til å se dere alle og bringe julestemning til store og små. Hjertelig velkommen til en stemningsfull klassisk julekonsert.

ANNONSE

ANNONSE

Promillekontroll i Mysen

Inviterer til julemesse på Hærland skole