Illustrasjonsfoto: Adrian Sellstrøm

Julearrangement for alle på Folkenborg

Lørdag 30. november blir det tradisjonen tro også i år julearrangement for hele familien på Folkenborg.

– På Barnas moroverksted lager vi både honninglys og julepynt, og vi pynter pepperkaker og lager julekort. På kjøkkenet i Narvestad kan du kjøpe med deg deilige julekaker hjem, og om du ønsker kan du ta hestedrosje til Husmannsplassen og se hva bakstekjerringa har å by på. Det blir nissejakt i fjøset og servering av gløgg på tunet. I Gutustua kan du smake på nykrummede krumkaker, og i kafeen kan du nyte julegrøt og annet godt. Vi tenner juletrelysene i den 300 år gamle Blåsalen til julesang, opplyser arrangørene.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Arrangerer felles julefeiring for niende året på rad

Pågrepet for innbruddet på Frelsesarmeen