To av dem som hadde tatt turen til julegateåpningen i Spydeberg var Cassandra Fjeldheim og Simen Thygesen. Alle foto: Erlend Moberget

Se bildene fra julegateåpningen i Spydeberg

Lørdag var det også julegateåpning i Spydeberg. Aktiviteter denne dagen var åpning av Småbyen pepperkakeby, sparebankdag for de minste i Askim & Spydeberg Sparebank, nissetog, tenning av julegrana, gang rundt juletreet og utdeling av godteriposer til barna.

På Tebo var det utendørs julemarked med gløgg, bål, hestekjøring, salg av bygdeboka med mer. En av de populære innslagene var «Nusse og Gluggen-teater» på Fjellheim.

– Sammen for Spydeberg har hengt opp 61 kort med ønsker på treet, og 59 kort ble plukket ned. Tusen takk til alle dere som bidrar til å gjøre en forskjell, skriver Spydeberg Frivilligsentral på sin Facebook-side.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

BILDER: Julegateåpning i Askim

UP skrev ut 22 forenklede forelegg