POPULÆRT: Trivselstreffene i Båstad er populært og trekker mange besøkende. Alle foto: Glenn Thomas Nilsen

– Hadde vi ikke hatt trivselstreffene så kunne vi låst igjen dørene

TRØGSTAD: Hver mandag er det trivselstreff på grendehuset Folkvang i Båstad. Da Indre24 var innom og besøkte treffet ble det servert flesk og duppe, mens Hyttemusikken sto for underholdningen.

Det første treffet ble arrangert 2. september 1996, og har holdt det gående siden. All jobben som legges ned er på frivillig basis.

Jon Ruud, som sitter i styret, forteller at de kjører dette hver mandag og frem til St. Hans. Deretter er det pause før de er i gang igjen i midten av august. Det er også treff to mandager i desember før det hele avsluttes med julebord.

Midt i måneden er det en form for middag, noe som også drar en del besøkende. Denne mandagen var det 85 personer som benyttet seg av tilbudet. Ellers ligger antallet på 45-50 personer.

– Inntektene går til å drifte huset. Det er ganske mye utgifter på et slikt hus. I løpet av et år så tar vi inn cirka 200 000 kroner netto til grendehuset. Så det er jo ganske bra det egentlig, sier Ruud.

Han og resten av styret er glad de kan ha trivselstreff.

– Vi har cirka 50 000 i leie på huset i året. Så det sier seg selv, hadde vi ikke hatt trivselstreffene så kunne vi låst igjen dørene, sier han.

På treffene dukker det opp personer fra nesten hele Indre Østfold og deler av Akershus. I tillegg til disse treffene er det også noe som heter Klubb. Her kan det være mellom 80-85 personer hver gang.

ANNONSE

Hyttemusikken sto for musikken denne dagen.
FRIVILLIGE: Styret ordner mat og det hele på treffene. F.v. Anne Baastad, Bente Bye, Jan Nordheggen, Torill Vethe og Jon Ruud.
Dessert hører også med på et slikt treff.

ANNONSE

ANNONSE

Folkehelse for 40 millioner ut i Viken-skolene

Jul med mening i Indre Østfold