Alle foto: Privat

150 store og små deltok på lommelykttur rundt Helgetjern

MARKER: Onsdag kveld arrangerte Barnas Turlag (DNT Indre Østfold) i for første gang lommelykttur rundt Helgetjern.

150 store og små møtte opp nedenfor Marker bo- og servicesenter, klare for å gå tur i mørket. Alle var utstyrt med refleksvester og lommelykt. Det var et langt tog av mennesker som begynte vandringen. Underveis var det hengt opp reflekser sponset av Gjensidige i Marker som viste vei.

Vakkert var det også med fullmåne på himmelen som speilet seg i Helgetjern. Underveis var det også noen spørsmål som barna svarte på når de passerte posten. Innerst ved tjernet hadde vi laget en bålplass. Her brente vi bål, serverte peppekaker, klementiner og varm saft. Premie til alle barn fra DNT, mens Gjensidige delte ut reflekser. Til slutt ble det en eventyrstund for alle barn, hvor det ble lest fra boken «Reven og nissen» Alle barn satt musestille og fulgte med.

Så avsluttet vi og alle gikk hjem.

Tusen takk for en flott tur, og takk til alle som stilte opp. Neste år prøver vi på nytt men med nytt opplegg!

ANNONSE

(Sendt inn av Marit Søby Jensen)

ANNONSE

ANNONSE

Målt til 126,24 km/t i 90-sonen

Rockekonsert i Trøgstad – se bildene