Alle foto: Glenn Thomas Nilsen

Gjensyn med storsuksessen «Oliver»

Torsdag kveld er det premiere på familiemusikalen «Oliver» på Festiviteten kino og kulturhus i Mysen. 50 barn og unge fra hele Indre Østfold er i år med på musikalen i tillegg til noen voksne skuespillere.

Se bildene fra generalprøven nederst i saken!

For tiende gang går det røde sceneteppet opp for stor premiere i regi av kulturskolen. I år det rekordmange barn i ensemblet.

Orkesteret består av ni musikere under ledelse av Bendik Eide fra Mysen. Ellers er han orkesterleder på Folketeateret. Blant annet var han kapellmester for storsuksessen Les Miserables.

Scenografen for årets musikal er Per Olav Austdahl fra Knapstad. Han var senest aktuell med scenografien til Kaptein Sabeltann i Kristiansand Dyrepark.

Premieren er torsdag kveld og deretter er det forestilling fredag, lørdag og søndag. Lørdag er det to forestillinger.

Handling

Musikalen Oliver! av Lionel Bart er basert på Charles Dickens klassiker og Englands nasjonal-epos, Oliver Twist

Oliver Twist er foreldreløs, og lever et trøstesløst liv i et fattighus i England rundt 1850. Han selges til eieren av et begravelsesbyrå som behandler Oliver ille. Han rømmer derfor, og begir seg ut i Londons gater hvor han snart blir tatt opp i en bande av gatebarn og lommetyver. Denne ledes av den sjarmerende slyngelen Fagin, og hans djevelske håndlanger Bill Sikes. Oliver blir opplært til å bli en lommetyv. Dermed havner Oliver på skråplanet, noe som får alvorlige, men også ganske overraskende konsekvenser. 

ANNONSE

Regi: Hanne Blekken
Musikalsk leder: Bendik Eide 
Vokalinstruktør: Marthe Hagen 
Koreografi: Camilla Skallerud 
Scenografi: Per Olav Austdahl 
Kostyme: Celine Austdahl
Sminke/makeup: Nina Karoline Borgersen Reklev  
Teknisk produsent: Øystein Pedersen 
Stab: Anett Roselin Svardal 

ANNONSE

ANNONSE

Inviterer til rockekonsert

Anmeldt for vold mot politiet