Landmark gratuleres av ordfører i Skiptvet, Anne-Grethe Larsen.

– Det er så stort for meg. Jeg smiler fra øre til øre

SKIPTVET: Under Kulturaften i aulaen på Kirkelund skole søndag kveld ble «Årets Skjetving» kåret. I år ble det Kim René Landmark. Se bilder fra arrangementet nederst i saken!

Og i år som tidligere har juryen bestått av et tidligere utvalg av Skiptvets folkevalgte politikere.

– Det har i år kommet inn hele 9 forslag på meget gode kandidater til den ærefulle tittelen «Årets Skjetving». Og det er ikke til å legge skjul på at jobben med å velge ut en kandidat ikke har vært lett, opplyses det.

Landmark selv er naturligvis veldig fornøyd med å få denne utmerkelsen.

– Jeg hadde ikke en anelse om at jeg var nominert. Jeg vet hvilke som har vært nominert og fått prisen de tidligere årene. Og nå er det meg. Altså jeg har jo bare gjort dette fordi jeg liker å hjelpe til å stille opp og sånn. Hadde ikke forventet at jeg skulle bli «Årets Skjetving ut av det. Det er så stort for meg. Jeg smiler fra øre til øre, og kommer til å legge meg med et smil, sier 40-åringen.

(Saken fortsetter under bildet)

Det var en tydelig rørt og fornøyd Landmark som tok i mot prisen og hold takketale.

Han ramset opp noe av det ordfører Anne-Grethe Larsen leste opp som begrunnelse.

– Ja, jeg stiller opp for ungdommene og blir med på turer uten å ta betalt. Jeg jobber på skolen her og har en god kontakt med ungdommen. De har en trygghet til meg, så at hvis jeg kan være med som en type leder, hjelpe til på forskjellige arrangementer, roe ned nervene deres, gi dem tips og råd så gjør jeg det mer enn gjerne, fortsetter Landmark.

Om kandidaten:

Kandidaten som i år får tildelt den ærefulle tittelen «Årets skjetving» tror vi ikke selv aner at den er nominert. Det som er så bra med denne personen er at kandidaten over lang tid har stilt opp for ungdommene i Skiptvet. Mye av dette arbeidet har ofte foregått ubemerket av lokalsamfunnet, siden det er stort sett i kulissene dette skjer. Kandidaten har ved flere anledninger også stilt opp på kort varsel ved arrangementer i kommunen for å backe opp unge deltakere som skal opptre på Gjøkeredet, Bygdedagen, Kulturaften eller UKM.

Vedkommende har også selv hjulpet til med rigging eller annet om man har trengt ekstra hjelp ved større arrangementer. Nå sist under høstferie aktiviteten «HipHop Workshop». Kandidaten har to år på rad vært til god hjelp under arrangementet UKM (Ung Kultur Møtes), både som motivator for ungdommene og til god hjelp for kultursjef under gjennomføringen av arrangementet. Han har også stilt opp som reiseleder to år på rad for ungdommene som har deltatt på fylkesfestivalen for UKM.

Til daglig jobber kandidaten som hjelpelærer ved Kirkelund skole.

(Kilde: Skiptvet kommune)

50 biler ble kontrollert av politiet

– Du må beregne ekstra god tid om du skal ut på veien i dag