Nå kan du prøve deg på rypejakt, villreinjakt, elgjakt eller skogsfugljakt. (Illustrasjonsfoto: Norges Jeger og Fiskeforbund)

Inviterer nye jegere med på jakt i Østfold

PRESSEMELDING: Norges Jeger- og Fiskerforbund inviterer til introjakt over hele landet. Nå kan du prøve deg på rypejakt, villreinjakt, elgjakt eller skogsfugljakt.

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) vil at alle nye jegere enkelt skal finne jaktmuligheter i hele Norge. Introjakt er en serie med arrangerte jaktturer, der alle med jegerprøven kan bli med. Det er et rimelig og tilgjengelig tilbud som er med på å senke lista for å komme seg ut på jakt. Introjaktene er også for jegere som ønsker å prøve ut flere og nye jaktformer.

Introjaktene i Indre Østfold:

12. 11. 2019
Temakveld: Sikkerhet på jakt, utstyr mm
Eidsberg Jeger og fiskeforening

16.11.19 – 17.11.19
Rådyrjakt for nybegynnere
Eidsberg Jeger og fiskeforening

23.11.19 – 24.11.19
Rådyrjakt for nybegynnere
Eidsberg Jeger og fiskeforening

14.09.2019
Introjakt gås
Trøgstad Jeger og fiskeforening

ANNONSE

23.11.2019
Introjakt rådyr
Trøgstad Jeger og fiskeforening

Kommer seg aldri ut på jakt

Mange ferske jegere synes det er vanskelig å finne tilgjengelig jakt, og mange opplever veien fra teori til praksis lang. Tidligere har jegerferdighetene gått i arv i generasjoner blant familie og venner, men slik er det ikke nødvendigvis lenger. 

– Det er lett å komme seg på jakt for alle som vil. Har du en jeger i magen, men enda ikke kommet deg på jakt så er det i høst hele 430 introjakter du kan bli med på, sier Håvard Andersen i NJFF.

Jakt med trygge rammer

– Felles for alle introjaktene er at du får grundig gjennomgang, før du drar ut på jakt med erfarne guider. Flere av introjaktene foregår i landets beste jaktterreng, og du har med deg spesialister fra våre lokale jegerforeninger. Dette et unikt tilbud som foregår i trygge og velorganiserte rammer, sier Andersen og ønsker alle nysgjerrige jegere velkommen med. 

(Pressemelding fra Norges Jeger- og Fiskerforbund)

ANNONSE

ANNONSE

Beslagla et spill som var verdt over 60.000 kroner

Jubilerer med konsert