Jard og Carina Samuelson og sønnen Magnus på norgesturné

Deres første besøk i Norge er sangkveld i Filadelfiakirken i Mysen tirsdag 5. november.

Husker dere brødrene Samuelson fra Värmland i Sverige?  De var en av Sveriges mest kjente sanggrupper. Under et tyvetalls år reiste gruppen over hele Europa, turnerte i USA, gav ut et 30-talls plater. Den eldste broren Rolf døde bare 41 år gammel, og etter at en annen av brødrene måtte slutte på grunn av en leddsykdom ble brødregruppen delt opp.

Den yngste broren Jard har de siste 30 år reist rundt med sine konserter og sanggudstjenester. Denne gangen har han med seg sin sangglade kone Carina og deres sønn Magnus som også har en flott sangstemme.

På sangkvelden i Filadelfiakirken vil vi få høre de populære og mest kjente sangene som brødrene Samuelsons sang.

Alt i fra stille ballader til glad og svingende country. Jard var med i det populære TV-programmet ”Minns Du Sången”  og synger også denne kveld  noen av våre mest kjente åndelige melodier:  ”Pãrleporten”, ”Gylne morgon», og ”Var jag går i skogar, berg och dalar” m fl.

«Vi i Samuelsons har vært godt likt for vår folkelige stil og vår rytmiske musikk og det vil vi fortsette med», sier Jard. «Jeg ønsker at disse sanggudstjenster/sangkvelder skal gi noe til alle».

Vi ønsker alle velkommen til en fin sang- og musikkveld. Det blir pause med salg av skoleboller og kaffe i Opsahl Café.  Billetter selges ved inngangsdøren.

Olav Nygård

Åtte forenklede forelegg og to anmeldelser

Singelulykke i Askim