Helge Gravvold og Bjørn Tore Brøske. (Pressefoto)

En akustisk aften på Folk Kulturkafé

Musikerne Helge Gravvold og Bjørn Tore Brøske skal fredag 1. november ha konsert på Folk Kulturkafé på Mysen.

Helge Gravvold har gjennom mange år gjort seg bemerket som låtskriver, vokalist, gitarist, plateartist og turnerende musiker. De siste årene har han samarbeidet med tekstforfatter og bassist Bjørn Tore Brøske, noe som blant annet har resultert i flere singelutgivelser, albumet «Ingen andre» (2018) og Østlands-turne i mars i år.

Fredag 1. november vender Gravvold og Brøske tilbake til Mysen og Folk Kulturkafé for en konsert med selvkomponerte, norskspråklige låter som varierer fra melodiøs rock via funky pop til vakre ballader.

I tillegg til mye radiospilling i Norge, har Gravvolds norskspråklige låter også fått mye oppmerksomhet i Brasil og Argentina, og musikkvideoene hans er så langt sett over 100.000 ganger bare på Facebook! Både i tekstene og de melodiøse sangene er det stor spennvidde, fra det optimistiske og lette via det rå og harde til det rolige og tankefulle.

ANNONSE

(Innsendt sak)

ANNONSE

ANNONSE

Alle ansatte til Askim

Søndag 27. oktober får du ekstra god tid