Harald Aase. (Pressefoto)

Ny daglig leder på Momarken Travbane

PRESSEMELDING: Harald Aase starter opp som daglig leder i Momarken Toto AS og AS Momarken Travbane 1. november.

– Vi står foran et omfattende jubileumsår samtidig som travet skal gjennom en betydelig omorganisering. Vi er glade for å få med Aase på laget som skal utvikle både travsporten og vårt anlegg videre, sier styreleder i selskapene, Bjørn Ingar Strøm.

Harald Aase, opprinnelig fra Sandefjord, har vært bosatt i Indre Østfold siden 1985. Han har 30 års erfaring fra mediebransjen og dessuten vært politisk aktiv og engasjert i organisasjonsarbeid. Blant annet i Skiptvet Travselskap og Østfold Travforbund. Aase driver i dag selskapet Member Media AS.

– Harald Aases bakgrunn og erfaring dekker våre definerte krav i stillingsutlysningen og hans presentasjon av egne ideer og tiltak gjør oss optimistiske for fremtiden.

Et sentralt mål blir å sikre at Momarken fortsatt skal være en av toppbanene i Norge.

Både Momarken Toto as og  AS Momarken Travbane AS, vil vi fortsette å utvikle og drive videre innenfor vedtatte strategiplaner. Travbanen skal utvikles til å bli en attraktiv arena for hestesport, men også andre typer arrangement med bred publikumsappell.

Med dette som utgangspunkt lyste vi ut en stilling i halv stilling og innså dermed at vi kunne aksepterer at vi kjøper denne tjenesten i stedet for å gå for en fast ansettelse.

– Vi har nå et fleksibelt handlingsrom dersom våre rammebetingelser endrer seg, sier styreleder Bjørn Ingar Strøm.

Harald Aase er opptatt av hele regionene løftes frem som attraktiv og har arbeidet aktivt med sentrums- og næringsutvikling i distriktet.

– Travsporten og Momarken Travbane har en betydelig verdi for lokalsamfunnet i Indre Østfold. Vi har en rekke flotte to- og firbeinte utøvere, dedikerte ansatte og svært mange frivillige i lag og forbund som leverer flotte produkter til hesteeiere og spillere. Spesielt viktig er det å påpeke at det gror godt i sporten. Ponniaktiviteten i Østfold er imponerende og vi har flere lovende unge trenere. Erfaringen representeres gjennom trenere som har levert topp nasjonale og internasjonale resultater. I sum viser dette at sport og anlegg har et potensiale for videre vekst, sier Aase.

Aase leies ut på deltid fra selskapet Member Media AS. 

– Selskapet har etablerte og trofaste kunder som vil følges opp av undertegnede og medarbeidere. Personlig må jeg strukturere hverdagen for å dekke oppgavene som daglig leder i tre selskaper. Med gode kolleger på alle arenaer vil ser jeg frem til å gå løs på nye oppgaver.

ANNONSE

Momarken travbane. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

ANNONSE

ANNONSE

Nok en fartskontroll på Sånerveien

Fullt hus da Jonas inviterte til jubileumsutstilling