Over 225 millioner til TV-aksjonen

Adrian Sellstrøm
1 minutter lesetid

TV-aksjonen 2019 samlet inn over 225 millioner til CAREs arbeid for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

Rundt 100.000 bøssebærere over hele landet var på farten søndag ettermiddag og kveld for å samle inn penger til CAREs arbeid. Med midlene fra TV-aksjonen skal 400.000 kvinner få muligheten til å bestemme over sitt eget liv.

– På vegne av CARE vil jeg si tusen takk til alle frivillige, alle bøssebærere og alle givere som har bidratt. Resultatet av TV-aksjonen vil bety enormt mye for hver eneste en av de kvinnene som nå får mulighet tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt, sa Gry Larsen, generalsekretær i CARE, i en pressemelding etter TV-aksjonen.

ANNONSE

Pengene fortsatte å strømme inn mandag, og fra Østfold hadde det da kommet inn 9.939.310 kroner. Det er 33,41 kroner per innbygger i fylket.

Se alle tallene på giverstafett.no

(Skjermdump fra TV-aksjonen)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.