GRAVESTART: Eidsberg-ordfører Erik Unaas fikk prøve seg bak spakene. (Foto: Adrian Sellstrøm)

Arbeidet med butikken på Momarken er i gang

NÆRINGSLIV: Mandag morgen startet grunnarbeidene for SPAR-butikken som skal åpne på Momarken til våren.

Butikken vil få et bruksareal på 1050 kvadratmeter, og skal etter planen åpne 7. mai 2020.

Siden dette er en inngangsport til Mysen, er det planer om å gjøre det ferdige bygget penere utvendig enn hva man ofte forbinder med liknende næringsbygg. Det er også planlagt blant annet sykkelparkering og benker ute og sittegruppe inne, slik at butikken også kan bli en møteplass i nærmiljøet.

ANNONSE

Gravemaskinførerne Lars og Knut Stubberud, ordfører Erik Unaas, Martin Holm fra entreprenøren Øst og grunneierrepresentant Martin Weston Røine under oppstarten av grunnarbeidene mandag. (Foto: Adrian Sellstrøm)

ANNONSE

ANNONSE

BILDER: Elvedagen i Mysen

Finalistene til Østfoldprisen er klare