Christian Meyer (Foto: Roy Lønhøiden)

Visekunstnere til Mysen

Blå ballader, humoristiske vers og vakre viser står på programmet når visesangerne Øystein Munz og Christian Meyer inntar Mysen og FOLK Kulturkafé onsdag 30. oktober.

Øystein Munz, kjent fra visekonserter og hovedstadens åpne scener, slipper i disse dager sitt debut-album Drivgods, rekved. Her kommer Øysteins Munz egenart som tekstforfatter og musiker til uttrykk gjennom betraktninger om livet, havet, døden og kjærligheten i sorgmunter, lett melankolsk innpakning, med akustisk gitar lagt langt fremme i lydbildet.

Christian Meyer er opprinnelig fra Kongsvinger, men har de siste årene holdt til i Oslo. Han tør være kjent for sitt kritikerroste album Fyrvokter, samt for sitt program med tolkninger av Cornelis Vreeswijks visekunst. Selv om alvoret også er tilstede i Meyers joviale og kraftfulle stiluttrykk, har humor en sentral plass i hans toneverden.

ANNONSE

(Pressemelding/ innsendt sak)

Øystein Munz (Foto: Mikael Bakketun)

ANNONSE

ANNONSE

Hedret for lang, tro og synlig innsats

Etterforsker voldtekt i Marker