Medlemsmøte i LOP

Indre Østfold lokallag av LOP har medlemsmøte onsdag 23. oktober, som vanlig på Filadelfiakirkens café i Mysen, med start klokken 12:00. Alle medlemmer, venner og bekjente er hjertelig velkommen!

Det blir foredrag, utlodning, sosialt samvær, samt bevertning med smørbrød, kaffe og hjemmebakte kaker for en ganske så liten sum!

Temadag «På kornet»

ANNONSE

Hele denne samlingen dreier seg om etableringen av nye Indre Østfold kommune. Som vanlig har vi to foredrag:

Først får vi besøk av Knut Olav Brekklund Sæves. Han er i dag virksomhetsleder kultur i Eidsberg kommune, og vil ha stillingen som seksjonsleder kulturutvikling i den nye kommunen. Han vil gi oss et grundig innblikk i hva som er kommunenes kulturoppdrag, og hvordan dette arbeidet er planlagt organisert og utført i Indre Østfold kommune. Han vil videre legge vekt på hvordan kulturfeltet – i all sin lokale mangfold – kan bidra til å møte den nye kommunens utfordringer både når det gjelder bærekraft, stedsutvikling og folkehelse.

Etter pause med bevertning og utlodning overlater vi scenen til påtroppende rådmann Georg Smedhus. Han har som prosjektrådmann en sentral rolle i utformingen av den nye kommunen. Hvordan har arbeidet gått, hvilke utfordringer har det det vært underveis, hvilke løsninger har man kommet fram til? Hvilke prosesser og beslutninger gjenstår? Hva kan vi som pensjonister se fram til i den nye kommunen? Ja, dette er bare noen av de få spørsmålene vi nå får anledning til å diskutere med den administrative ledelsen i den nye kommunen.

Her er det bare å kaste seg på – så vel møtt til informasjon og diskusjon – både for medlemmer og andre interesserte!

Erling Hogstad

ANNONSE

Informasjonsmøte om tuneflua

Advarte mot lamaer eller alpakkaer langs veien